Scrisoarea unei fete catre admiratorul ei

Draga Felix,

Incep prin a-ti multumi pentru toate gandurile bune pe care mi le transmiti de fiecare data cand ai ocazia: de sarbatori, de ziua mea, de Ziua Romaniei, de Ziua Copilului, ai ajuns chiar sa-mi pui un nume de Sfant doar ca sa mai ai prilejul o data in an sa ma cauti. Nu e problema, nu m-am suparat ca m-ai botezat (“La multi ani, Ana!!!!!/Nu ma cheama Ana!/Aaaa! Scuza-ma! Uit de fiecare data!”)!

De asemenea, iti multumesc pentru cutiile de bomboane si florile trimise de-a lungul timpului, cu textul: “Nu e frumos sa refuzi!”. Sunt gesturi frumoase, care spun multe despre tine. Am observat faptul ca ai doua mari calitati: esti foarte atent si extrem de perseverent. Te felicit pentru ele, e mare lucru ca in 3 ani sa nu iti pierzi rabdarea si speranta, alergand dupa aceeasi femeie. Ma intreb, daca in tot acest timp ai auzit doar raspunsuri de genul: “Nu am timp.” “Muncesc foarte mult!” Sunt obosita.” etc, nu te-a pus, oare, pe ganduri? Eu nu cred ca ti-e usor, de aceea, prin intermediul acestei scrisori, as dori sa te dezleg de aceasta “povara”.

Asadar, draga Felix, nu te mai chinui sa alergi dupa mine, pentru ca am intalnit pe cineva la care visam de mult timp. Tu ai aflat asta, insa perseverenta ta este demna de invidiat. Suni in continuare, insisti cu invitatii in oras sau chiar te oferi sa ma conduci la birou. Daca pana acum nu m-a deranjat, te informez ca acum ne deranjeaza pe amandoi. Norocul meu (si-al tau) este faptul ca EL nu sufera de gelozie, insa chiar e deranjant faptul ca inca suna telefonul noaptea cu mesaje de”Noapte buna!” sau la prima ora din zi (duminica) “Buna dimineata!”.

Stiu, intrebarea ta este: “Ce are el si nu am eu?” Si pentru ca sunt sigura ca te framanta aceasta intrebare, o sa-ti raspund cat se poate de simplu: afla ca nu este vreo frumusete scoasa din revista, nici vreun nepot de-al lui Bill Gates, ci este un baiat normal cu care am foarte multe lucruri in comun. Si daca vrei mai multe detalii despre stimabilul meu domn, afla ca este un domn cu mult bun simt, temator de inteligent, exagerat de dragut si foarte iubitor.

Deci, este de la sine inteles ca, in prezent, nu vreau alte tentatii in viata mea.

Succes in cautarea…Anei! :)

Cu drag, Anda!

PS: Ca semn de multumire pentru faptul ca renunti la a ma mai cauta, as putea sa-ti fac o scrisoare de recomandare catre posibilele candidate la inima ta, si spun asta, pentru ca sunt sigura ca se va gasi cineva care sa vada in tine, ceea ce vad eu acum in EL.

Sursa poza

Leave a Reply