Mirela Toma

Consultant in cariera GCDF
Global Career Development Facilitator

Experienta profesionala

Experienta acumulata prin intermediul proiectelor la care am participat in ultimii ani mi-a oferit ocazia sa interactionez cu foarte multi oameni si sa cunosc mai bine complexitatea naturii umane.

Astfel, prin prisma profesiei mele, am avut sansa de a lucra cu diferite categorii de clienti – adolescenti, studenti, someri, persoane in cautarea unui loc de munca, angajati sau antreprenori.

Nevoile clientilor sunt diferite si ca atare abordarea promovata de mine in consiliere este personalizata si adaptata, astfel incat sa faciliteze gasirea de solutii.

Experienta mea profesionala vizeaza activitati de consiliere in cariera (practica privata & proiecte cu finantare europeana), recrutare si training.

Educatie
- Master Consiliere Scolara si Dezvoltarea Carierei, Universitatea din Bucuresti
- Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti

Certificari
Facilitator de Sanatate Mintala (Mental Health Facilitator – MHF), NBCC International & Organizatia Mondiala a Sanatatii;
- Specialist Certificat in Supervizare, Center for Credentialing & Education (www.cce-global.org), European Board for Certified Counselors (www.europeanbcc.eu)
- Trainer GCDF, CCE, EBCC
- Consultant in cariera GCDF, CCE, EBCC (www.nbcc.ro)
- Membru al Asociatiei Consilierilor Romani (www.acrom.org.ro)

Contact:
E-mail: mirela.toma@fiiunnume.ro

Articole

 

7 comments

 1. Dora says:

  ar fi foarte interesant sa prezentati materialele ,voi, in direct, si atunci nu ve-ti mai fi un simplu nume scris in subsolul materialului ci o personalitate. sunteti foarte atragatoare, fiecare din voi sa prezinte materialul, sau un clip de reclama,filmindu-va exact in atelierul de lucru, in parc , in statia de metrou, in vant in ploaie,intelegi ce vreau sa spun.asa cum ai fost televizata atunci.va expuneti dar se si merita.

 2. Dora says:

  orice material semnat de voi cu numele…trebuie specificata si functia pe care o ai.esti autorizata, acreditata, specializata etc.observ acest minus la ECHIPA,pe aceasta pagina.

  • Mirela Toma says:

   Buna Dora,
   Iti multumim pentru toate sugestiile si recomandarile tale. Sunt punctuale si de bun augur! Vom tine cont de ele pe viitor!
   Toate cele bune!

Leave a Reply