Cristina Buja

Psiholog

Poza profil (2)Experienta profesionala

Din 2007, de cand am pasit in lumea ONG-urilor si am inceput sa lucrez cu copii, familiile lor, tineri si varstnici, munca mea a parut de multe ori un joc de copii. Si asta, pentru ca, in sedintele de consiliere individuala si in grupurile de dezvoltare personala pe care le-am realizat, jocul e arma secreta. Asa ca ne-am jucat serios!

M-am jucat creativ si mai ales productiv si cu tinerii, in intalnirile noastre ce vizau problema optimizarii comportamentale sau consilierea si orientare in cariera.

Pe parinti i-am tratat cu “seriozitate”, dar le-am vorbit mereu despre jocuri si modalitati de a intelege lumea aparent simpla si totusi, uneori, complicata, a celor mici. Din ianuarie 2014 sunt chiar eu parinte si traiesc viata intr-un joc si mai frumos!

M-am implicarea in multiple proiecte internationale din dorinta de a cunoaste strategiile de interventie adoptate in alte tari. Am invatat un lucru esential, oriunde in lume copii au nevoie de parinti iubitori, intelegatori, suportivi, fericiti, pentru a ajunge tineri echilibrati si apoi varstnici frumosi.

Educatie:
Master Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si familiei, Universitatea din Bucuresti
Licentiata in psihologie, Facultatea de Sociologie-Psihologie, Universitatea Spiru Haret, Bucuresti
- Licentiata in asistenta sociala, Facultatea de Filosofie, Specializarea Asistenta Sociala, Universitatea Al. I. Cuza, Iasi

Certificari:
– Atestat de formator – acreditat ANC

Contact
E-mail: buja.cristina@yahoo.com

Servicii oferite:
Ateliere pentru copii
Ateliere pentru parinti si copii

Articole despre copil, cuplu si familie.