Anca Sohorca

Consilier privind optimizarea relatiilor de cuplu

Experienta Profesionala

De-a lungul timpului am lucrat cu nenumarate grupuri de risc. Stagiile de practica/voluntariat din perioada facultatii mi-au oferit sansa sa lucrez cu oameni de diferite varste si din diferite categorii sociale, fiecare avand importante povesti si experiente de viata.

Proiectul de diploma, coordonat de Dna. Lect. Univ. Dr. Mardare Elena-Iulia si intitulat Rolul consilierii premaritale in prevenirea si rezolvarea conflictelor in relatia de cuplu, a avut drept scop analiza si interpretarea perceptiei cuplurilor cu varste cuprinse intre 20-30 de ani, cu privire la aparitia conflictelor in viata de cuplu si la rolul serviciilor de consiliere premaritala.

Lucrarea de disertatie, coordonata de Dna. Lect. Univ. Dr. Mardare Elena-Iulia si intitulata “Rolul serviciilor de consiliere premaritala in prevenirea divortului” este o continuare a lucrarii de licenta, prin care mi-am propus sa identific si sa interpretez perceptia specialistilor in terapia de cuplu cu privire la serviciile de consiliere premaritala din Romania.

Studii:

– Centrul de Formare si Terapie Copil Cuplu Familie.
Master Consiliere in Asistenta Sociala, in cadrul Universitatii din Bucuresti.
Licentiat in asistenta sociala – Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, sectia Consiliere in Asistenta Sociala.
Modul Psihopedagogic Nivelurile I si II.

Contact:
Email: anca.sohorca@fiiunnume.ro

Articole

 

One comment

Leave a Reply