Echipa

Cred cu adevarat in munca pe care o fac si cred ca fiecare om poate creste atata vreme cat descopera in el tot ce cauta zi de zi in altii.

Si cred cu tarie ca toti putem sa fim un nume si nu doar un numar in catalogul vietii. Iar asta am invatat in cei 5 ani de cand lucrez in domeniul ong-istic. Aici, in lumea aceasta complexa si dificila, plina de oameni aflati in nevoie, dar oameni bogati sufleteste, am capatat intelepciunea de a vedea lumea de aproape si de a o privi drept in ochi.

Am invatat ca atunci cand descoperim in noi puterea de a escalada gardurile, de multe ori invizibile, ce ne inconjoara, vom putea privi lumea de la inaltime. Si aici vom afla libertatea, iubirea, fericirea si multe astfel de lucruri simple.”

Cristina Buja

“Inca din perioada copilariei, fiecare dintre noi viseaza sa devina medic, arhitect, inginer, profesor, s.a.m.d. E alegerea ta pe ce drum vrei sa mergi. Numai a ta. Important este sa iti pui in valoare toate calitatile si resursele interioare de care dispui pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Alaturi de noi, indrazneste sa-ti urmezi visul!”

Mirela Toma

“Daca jumatate din oameni ar fi ca tine, si cealalta jumatate ar fi fericita pentru ca ar avea pe cine se baza…”, sunt cuvintele unei profesoare, spuse elevei sale.

Distinct de functia pe care o detinem sau de pozitia pe care o ocupam in societate este important sa stim cum sa fim oameni. A fi om, nu inseamna doar a obtine un anumit statut in societate sau a ocupa un loc in campul muncii, a fi om inseamna, inainte de toate, sa savurezi din plin orice moment al vietii, bucurandu-te de raza de soare ce se strecoara dimineata in camera ta si luptand din rasputeri pentru a o pastra. Imi place sa marchez etapele vietii cu semne permanente: oamenii cu care intru in contact, experientele lor de viata, puterea lor de a merge mai departe si capacitatea lor de a se bucura din inima de lucrurile marunte ce li se intampla.

Anca Sohorca

Leave a Reply