Mici detalii care fac un cuplu fericit

Majoritatea relatiilor de cuplu incep pasional, dar pe masura ce se inainteaza la alte etape, apar dificultatile. V-ati intrebat vreodata care sunt amanuntele unei relatii de succes? Bazele le cunoastem foarte multi, iubire, intelegere, comunicare, respect si raporturi sexuale satisfacatoare. Dar oare, care sunt secretele cuplurilor care reusesc sa fie fericite si dupa ce anii trec?

– Partenerii sunt atenti sa realizeze activitati placute impreuna si sa isi dezvolte pasiuni comune. In acelasi timp nu isi neglijeaza nici interesele individuale;

– Ofera o mai mare atentie lucrurilor pe care jumatatea le face bine, decat situatiilor cand greseste;

– Manifesta incredere si stiu sa ierte, atunci cand apar conflicte intre ei;

– De cele mai multe ori merg la culcare in acelasi timp chiar daca unul dintre parteneri este nevoit sa se trezeasca mai devreme;

– Cand se intorc de la locul de munca se imbratiseaza si/sau saruta;

– Se tin de mana, dupa umeri sau sold, atunci cand merg;

– Spun “buna dimineta”, “te iubesc” in fiecare dimineata si “noapte buna”,”te iubesc” in fiecare seara (chiar si atunci cand au avut un conflict).

Conform studiilor de specialitate, pentru ca subconstientul sa deprinda un nou comportament, un nou mod de gandire este nevoie de 21 de zile. Astfel incearca sa aplici, impreuna cu partenereul/partenera ta, cateva din aceste “detalii” prezentate mai sus, timp de 21 de zile, si astfel iti poti imbunatati relatia de cuplu.

Sursa poza

Leave a Reply