Leadeship si dezvoltare personala la superlativ

Unele carti pe care le citim ne incanta. Altele ne inspira. Altele ne schimba viata. Acelasi lucru pot spune ca se intampla dupa ce citesti prima carte a lui Robin Sharma, “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul”. Iar acesta este doar doar inceputul!

Robin Sharma este un renumit coach, expert in leadership si dezvoltare personala la nivel mondial. Este un orator de exceptie din America de Nord, care a nu demult a ajuns si in Romania (2012), unde a avut un succes impresionant. :)

Esta autorul a 11 bestseller-uri, despre leadership si dezvoltare personala, care au facut inconjurul lumii. Cel mai cunoscut dintre ele, “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul”, prezinta povestea unui unui avocat faimos din America, care din cauza stilului de viata dezechilibrat ajunge la un pas de moarte suferind un atac de cord intr-o sala de tribunal. Colapsul fizic ii genereaza o criza spirituala, astfel ca Julian Mantle pleaca sa-si gaseasca pacea si implinirea spirituala intr-o cultura veche din Muntii Himalaya, unde descopera un remarcabil sistem de eliberare a potentialului mintii, trupului si sufletului.

Alaturi de “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul”, va recomand si celelalte carti ale lui Robin Sharma, care abordeaza intr-un stil specific si vizionar teme precum cariera, viata de familie, educatia copiilor, implinirea personala.

“Esti acelasi azi ca si peste cinci ani, cu exceptia oamenilor pe care ii vei intalni si a cartilor pe care le vei citi.”-Charlie Jones

Sursa poza

 

 

 

Leave a Reply