E usor sa renunti la o relatie nesanatoasa. Eu am renuntat de 50 de ori pana acum…

Stiu cum e in momentul in care tragi si tragi de o relatie pana nu mai poti. O relatie in care te hranesti doar cu firimituri pentru ca lui i s-au inecat corabiile si, brusc, nu mai stie ce vrea…nici cu tine, dar nici fara tine. Tu renunti, insa el continua sa te caute…mesaje, telefoane, intalniri si unde mai pui si crize de gelozie!? De ce i-ar mai pasa de tine din moment ce chiar el ti-a spus ca nu mai vrea sa continuati?

Intrebarea este: merita, oare sa lupti pentru ceva ce nu mai este al tau? Si, da, in acel moment tu consideri ca merita, merita pentru ca il iubesti, pentru ca este o relatie frumoasa, pentru ca….nu mai gasesti altul ca el. Prostii!! Uite asa trec anii pe langa tine, cu un picior in relatie si cu unul cu mult in afara. Trec 2,3,5 ani, el inca nu stie ce vrea, te-ar vrea si pe tine, ar mai vrea si altceva…Si te intrebi din nou cand ar fi mai bine sa te opresti!? Esti ingrijorata de faptul ca in tot acest timp nu ai intalnit pe altcineva…Te intreb, oare, ai cautat? Sau de fiecare data cand cineva te aborda, tu intorceai privirea de teama sa nu il inseli pe el, cel care nu stie sa te aprecieze!? Uneori, chiar iti doreai ca el sa isi gaseasca pe altcineva ca sa te poti implica, linistita, si tu intr-o alta relatie. De ce trebuie sa se ajunga aici? De ce, oare, nu ai curajul de a spune NU, de a nu mai fi atat de disponibila si de a renunta pur si simplu? Asa, te-ai scuti de o suferinta si cred ca l-ai scuti si pe el de o povara care implica imaturitate si iresponsabilitate.

Nu iti pierde vremea, rabdarea si tineretea cu ceva ce stii ca nu va functiona niciodata. Pastreaza-ti rabdarea pentru a-l cauta si a-l astepta pe cel care iti va aprecia iubirea, prietenia si daruirea. FII SIGURA CA VA VENI! :)

Sursa poza

Leave a Reply