Cum iubesc femeile?

Este dovedit faptul ca femeile si barbatii isi manifesta diferit dragostea unul fata de celalalt, cu toate acestea, este ciudat faptul ca oamenii inca nu inteleg acest lucru. “De ce el nu este atat de sensibil?” “De ce ea este atat de afectuoasa?” “De ce ea tipa iar el este mult prea gelos?” “De ce ea este calculata iar el este prea aventurier?” etc. Sunt intrebari la care fiecare dintre noi incercam sa gasim raspunsuri la un moment dat.

Intr-o dimineata, in drum spre locul de munca, m-am asezat, in mod neintentionat, intre doua doamne care citeau. Din lipsa de activitate, mi-am aruncat o privire catre doamna din stanga mea pentru a vedea ce carte citeste: “O dragoste nepotrivita”, de asemenea, in dreapta mea o alta doamna citea “Vara iubirii regasite”. Aceasta “coincidenta” m-a trimis cu gandul la modul in care iubesc si se comporta femeile intr-o relatie. Caracteristic sau nu, majoritatea dintre ele cauta, de obicei, informatii care sa le ajute sa depaseasca o perioada de criza din relatia de cuplu, ori pentru a invata metode de convietuire cat mai eficiente, ori pentru a gasi raspunsuri la framantarile lor in raport cu experientele anterioare etc. De asemenea, din dorinta de a merge totul ca pe roate, ele sunt mereu preocupate ca relatia de cuplu sa fie una perfecta, fara certuri, incertitudini, suferinta, neliniste etc. Intrebari de genul: “Cu ce-am gresit?”, “Ce n-a mers?” “Ce-as putea sa fac sa fie bine?” sunt destul de frecvente in randul femeilor in momentul in care relatia incepe sa se clatine.

Ele sunt cele care isi pierd noptile gandindu-se la ultima discutie cu partenerul, cele care stau trei ore in oglinda inainte de intalnire, cele care isi pierd ore intregi in bucatarie, cele care se ingrijoreaza atunci cand partenerul intarzie, pentru ca femeile sunt prin definitie sensibile, afectuoase, blande, pasionale, devotate, etc. Femeile vor siguranta, echilibru si dovezi clare de iubire (prin vorbe si fapte) iar atunci cand iese o scanteie in relatie, reactioneaza imediat in incercarea de a impiedica aparitia vreunui conflict.

Asadar, atunci cand iubesc, femeile sunt atente, dedicate trup si suflet si intotdeauna pun relatia pe primul loc. Daca ajungi sa intelegi modul in care ele iubesc, vei usura atat viata ta cat si pe-a ei.

Sursa poza

 

Leave a Reply