5 sfaturi utile pentru o relatie sanatoasa

Relatia de cuplu este o provocare pentru fiecare dintre noi. Cu cat esti mai concentrat pe ea cu atat, parca, lucrurile merg mai prost. Iata 5 sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a avea o relatie sanatoasa:

1.Relaxeaza-te

Relatia trebuie sa fie oaza ta de liniste, locul in care uiti de toate problemele de la munca si te incarci cu energie pozitiva. Profita de clipele alaturi de partener si valorifica-le, fara certuri, neplaceri, pretentii si alte lucruri care va indispun.

2. Nu te supara din orice

E normal ca partenerul/a sa mai faca si prostioare, nu il pune la zid doar pentru ca a facut o glumita mai nepotrivita sau a intarziat 10 minute.

3. Nu fi gelos/geloasa

Daca nu iti da motive serioase de gelozie, exagerezi cand te superi ca s-a uitat dupa alta pe strada. La urma urmei si tu cand vezi o fata frumoasa te uiti dupa ea, recunoaste.

4. Amuzati-va impreuna

S-a demonstrat stiintific faptul ca rasul este medicament pentru organism, asa ca poate fi un bun remediu si pentru relatii. Spuneti bancuri impreuna sau vizionati comedii pentru a va lua portia zilnica de ras.

5. Faceti-va planuri de viitor

Indiferent de durata relatiei este bine sa aveti cateva planuri comune in ceea ce va priveste. Acest lucru va ofera incredere sa investiti sentimente si timp in relatie.

Sursa poza

 

 

Leave a Reply