5 reguli de baza pentru prima intalnire

Indiferent de varsta pe care o avem in momentul in care ne dorim o relatie cu o persoana de sex opus este bine sa stabilim de la inceput strategia de abordare a acesteia. Cine spune ca prima impresie nu conteaza, se inseala amarnic! De obicei prima intalnire este decisiva pentru parteneri, de aceea, este indicat sa ne straduim sa facem impresie buna inca de la inceput.

1. Alege tinuta potrivita!

Primul aspect si unul foarte important este tinuta, de aceea, ar fi bine ca ambii partenerii sa stie de la inceput locatia in care vor merge pentru a stii ce tip de tinuta sa aleaga. De exemplu, fetele, sa nu isi ia tocuri de 20cm pentru o plimbare prin parc sau sa adopte o tinuta sport la un restaurant. De asemenea, este recomandat ca partenerii sa aleaga tinuta in care se simt confortabil si sa nu faca “compromisuri” doar de dragul de a lasa o impresie buna (adica sa-si puna tocuri inalte chiar daca nu sunt obisnuite deloc cu acest gen de incaltaminte).

2. Nu intra in discutii profunde!

Chiar daca te apasa curiozitatea si iti doresti sa afli cat mai multe despre posibilul/a tau/ta partener/a nu exagera cu intrebarile pentru ca ai tot timpul din lume sa il/o descoperi. Incepe cu idei simple legate de pasiunile ei/lui, de activitatile pe care le face in timpul liber, de domeniul in care lucreaza etc. In nici un caz nu intreba de salariu sau alte detalii legate de familia lui/ei, de exemplu, “Cu ce se ocupa parintii tai?”.

Abordeaza subiecte in functie de disponibilitatea ei/lui, iar daca simti ca nu gusta unele glume, incearca sa te abtii, cel putin pana ajungeti sa va cunoasteti mai bine. Nu insista, daca vezi cu nu primesti cu usurinta un raspuns, exista posibilitatea ca lui/ei sa i se para devreme pentru a vorbi despre anumite aspecte. De asemenea, nu incerca discutii filozofice si profunde pentru ca exista riscul sa devii plictisitor/oare. Lasa lucrurile sa decurga de la sine si foarte important pastreza-ti curiozitatea si pentru urmatoarele intalniri.

3. Nu te lauda!

Plecand de la ipoteza, cu cat esti mai modest/a cu atat esti mai interesant/a si mai misterios/oasa, incearca sa nu vorbesti prea mult despre tine. Chiar daca ai realizat foarte multe si esti extrem de multumit/a de stilul tau de viata, nu vorbi foarte mult despre reusitele tale pentru ca in nici un caz nu vei impresiona. Lasa-l/o sa te descopere pe parcurs.

4. Nu trage concluzii referitoare la el/ea

Chiar daca ti-ai format deja o parere despre el/ea, nu trage linie pentru ca exista mari sanse ca impresiile tale sa se mai schimbe pe parcurs. In nici un caz nu ii spune ce crezi despre el/ea, indiferent ca sunt aspecte positive sau negative.

5. Nu face sex!

Cu riscul de a parea de moda veche consider ca pana la etapa intimitatii, partenerii trebuie sa parcurga alte stadii importante care ii ajuta sa se cunoasca mai bine din punct de vedere emotional. Pe principiul, daca iti doresti o relatie serioasa si de lunga durata, nu o consuma de la prima intalnire. Vino mereu cu ceva nou si lasa intotdeuna o farama de mister!

Sursa poza

Leave a Reply